Samarbeta med SUVTEST

SUVTEST är en svensk motorblogg för ägare och köpare av nya eller begagnade SUV:ar. Hit kommer den som söker kostnadsfri (ingen betalvägg) kunskap, fakta och inspiration.

SUVTEST fick under 2018 strax över 100 000 besökare (137 000 sessioner) och drygt 250 000 sidvisningar.

SUVTEST har sen starten i oktober 2013 fått fler än en halv miljon besök som genererat knappt en miljon sidvisningar.

SUVTEST är frukten av över ett decenniums bloggande om bilar, deras egenskaper, känslor de skapar och fordons inverkan på ekonomi.

SUVTEST ägs av Sennbrink Kommunikation som i praktiken är Björn Sennbrink, frilans B2B-webbkonsult som hjälper småföretagare att planera, skapa, publicera, distribuera och analysera content.

Sponsrad artikel | Pris fr. 2500 SEK

  • En artikel om minst 4000 tecken eller 500 ord som författas av Björn Sennbrink utifrån ett utkast eller en målbild som ni levererar. Möjlighet att lämna feedback en gång. En länk till er tjänst. Publiceras i kategorin SUV-notiser. Texten märks som samarbete för att möta reglerna i marknadsföringslagen.

Sponsrat SUV-test | Pris på förfrågan hello@suvtest.se

  • Jag, Björn Sennbrink, besöker er för att under en dag genomföra 1-2 körtest, video- och fotodokumentera samt producera en artikel (per bil) om minst 1000 ord för publicering på SUVTEST och/eller i era kanaler.
  • En tjänst för bilhandlare som vill komplettera traditionell marknadsföring såsom annonsering i lokalpress med material för distribution på egna webbplatsen, i nyhetsbrev och i social media-kanaler såsom Facebook och Instagram samt YouTube.
  • Priset kan bli högre eller lägre beroende på villkor kring kostnader, självrisk, användning av materialet mm.
  • Särskilda annonsvillkor föreligger, kontakta via hello@suvtest.se för vidare konversation.

Annonspriserna är frånpriser i SEK exkl. moms.
Fakturering i förskott för avtalsperioden via PDF-faktura sänd av firma Sennbrink Kommunikation (allabolag.se). Läs villkoren längst ner på den här sidan innan du beställer.

Villkor

Grundvillkor för Sponsrad artikel

Sponsrad artikel får inte spridas till andra webbplatser eller tryckt media än vad som avtalats. Alla länkar i sponsrade artiklar kontrolleras regelbundet. Omdirigeringar är inte tillåtna bortom annonseringsservrar för tracking.

SUVTEST(.se) är placerad på Loopias webbhotell och 100% upptid kan därför inte garanteras. I händelse av driftstörningar bortom Sennbrink Kommunikations kontroll utgår ingen ersättning till annonsör.

Reservation för ändringar.
Villkoren uppdaterade 2019-03-30.
Priserna uppdaterade 2019-03-30.