Opel Mokka

Opel Mokka är en mini-SUV som även säljs som Chevrolet Trax.

Instegsmodellen i Sverige 2014 har en 1,6-liters bensinfyra på 115 hk och femväxlad manuell. Grundpriset är 179,900 kr och toppmodellen är 1.7 CDTi ECOTEC 130hk, med sexstegad automatisk växellåda. Den senare börjar på strax över 230,000 kr.

Opel Mokka kallas även för crossover, här i form av en småbil som försetts med högre markfrigång och ett utseende som andas SUV. Opel Mokka är dock inte en bil som du ska använda för avancerad terrängkörning. Bilmodellen lämpar sig istället bra för dig som vill sitta lite högre än i en personbil. Opel Mokka är även lättare att kliva in och ur i, vilket gör att den lämpar sig för stela seniorer.

Opel Mokka kan extrautrustas så pass att prislappen tangerar 275,000 kr och för så mycket pengar får du värstingmodellen samt bl.a. adaptiva bi-xenon-strålkastare med helljusautomatik, läderklädda sportstolar, 18-tumsfälgar, elektriskt justerbart svankstöd, kameran Opel Eye för avläsning av hastighetsskyltar, varning för körfältsavvikelse, indikation av avstånd till fordon framför din bil och krockvarning.

Opel Mokka

Läs mer fakta om Opel MokkaFacit.com

Matnyttig information: Vi Bilägares rosttest av Opel Mokka 1,7 CDTI 4×4.

Front angle - Opel Mokka